Hitta en passande födelsdagspresent

Det är inte alltid enkelt att hitta en passande födelsedagspresent. Speciellt om man börjar komma upp i ålder och man anser att man har allt som man behöver. Då kan upplevelser vara det som kan passa som present. Alla har vi olika intressen och om man väljer en aktivitet och upplevelse som present så försök hitta något som passar den som fyller år.

Upplevelser som present

Här i Jämtland så finns det massor av trevliga saker att hitta på. Skulle det ändå vara svårt att hitta på något så finns det hjälp att få via Happy Day. Leta upp något bland kategorierna Hälsa & Skönhet, Kultur & Romantik, Mat & Dryck, Motor & Äventyr eller Sport & Livsstil. Något finns det säkert som jubilaren kan uppskatta. Ett förslag kan vara skärmflygning i Åre med duktiga och utbildade instruktörer som tar med sig jubilaren på en tandemskärmflygning och få uppleva Åre från ovan.

Grottkrypning i Åre

Ett annat alternativ kan vara grottkrypning i Åre. På baksidan av Åreskutan så finns Kvarnbäckslabyrinten. Där finns det gångar på flera hundra meter att uppleva. Tillsammans med en guide så får ni uppleva Åreskutan in ifrån. Det kanske inte är något för den som har klaustrofobiska anlag utan gillar utmaningen med trånga gångar och få krypa, åla ja allt som krävs för att ta sig runt i den labyrint av gånga som finns.