Dejta i Jämtland

Dejting över nätet blir alltmer populärt i hela landet. Det är är inte konstigt då det är ett roligt och bekvämt sätt att lära känna nya människor och få nya vänner, en vänskap som förhoppningsvis kan leda till något mer.

coupleNätdejting passar dessutom väldigt bra i ett landskap som Jämtland som är stort och glest befolkat. I storstäder finns ofta ett stort utbud av nöjen och aktiviteter där man kan träffa någon som kan bli din partner. Det är inte riktigt lika enkelt i glesbygd.

Det finns flera seriösa dejtingsajter som har medlemmar från Jämtland. Den som har flest jämtländska medlemmar är sajten www.singel-dejting.se med 8 000 jämtlänningar som ser fram emot att träffa någon att ha roligt med. Man kan naturligtvis dejta de som bor i andra landskap utanför Jämtland, men det är ju enkelt att inte behöva resa så långt vid den första dejten.

Jämtland är ett perfekt landskap för dejting överhuvudtaget då det finns så mycket att göra, se och uppleva tillsammans på en dejt. För de som är nyfikna finns Storsjöodjuret att spana på. Finns det eller inte? Det finns i alla fall människor som påstår sig ha sett det. När man ändå är vid Storsjön kan man passa på att fiska.

Är man en äventyrare och vill ta med sin dejt på något spännande så är Korallgrottan utanför Strömsund ett bra alternativ. Lite läskigt och absolut ansträngande, men en fin gemensam upplevelse som man kan prata länge om tillsammans.

Romantik på en ångbåt är inte heller illa. Alma af Stafre (www.ss-alma.nu/) är en av Sveriges äldsta ångbåtar i trafik. Att sitta tillsammans och njuta av tystnaden i en ångbåt och se det vackra landskapet passera, är inte det romantiskt så säg?

This entry was posted in Tips.