Campingplatser region mitt

Är du den som älskar att åka iväg med din husvagn på semestern? Det finns många fina campingplatser runt omkring i vårt avlånga land, och det vi kommer att göra på denna sida är att först presentera tre fina campingplatser från fjäll till kust, här nedanför hittar du lite information om dessa campingplatser. Från Duved till Örnsköldsvik.

Vi planerar en semestervecka i juli för dig och vi börjar med Duved, hit kommer du på måndag morgon och ställer upp din husvagn på Camp Duved. Tyvärr kan vi inte styra över vädret men vi förutsätter att det är strålande sol och att ni kan njuta av det fantastiska vidderna som Åre / Duved kan erbjuda. Nu har ni varit i Åre och Duved ett par dagar och på onsdagsmorgonen så packar ni ihop och ger er av efter E14 mot Östersund där ni svänger av mot Sollefteå och väg 87, efter 2 1/2 timme så har ni kommit till Hammarstrand och där hittar ni Hammarstrands Camping. Ställ upp husvagnen och ta ett dopp i deras tempererade pool, ät något gott och njut av semestern på resan från fjäll till kust. På fredagsmorgonen packar ni ihop och åker de sista milen (17,7 mil) ner till Örnsköldsvik i Höga Kusten och Mosjö Camping, där ni kan fiska ädelfisk som är inplanterad i Mosjön alldeles intill campingen eller ta ett dopp i det varma vattnet. Den totala sträckan är 37,6 mil från Duved till Mosjö Camping.

 • Camp Duved
  Campingen ligger alldeles nedanför Duveds kyrka, den ligger centralt med närhet till slalombacke, affärer, restauranger och bensinmackar. Även närheten till fjällen är påtaglig och sommartid så finns möjligheten till fjällvandring och rödingfiske.
  Mobil: 0730-299 806
  Telefon: 0647-20660
  E-post: info@campduved.se


 • Hammarstrands Camping
  Det är inte så stor camping så se till att ha bokat plats innan ni anländer. Här finns ett 30-tal husvagnsplatser + några stugor. Det finns en tempererad pool och bedårande utsikt över Indalsälven
  Adress: Koppelhällsvägen 18, 84070 Hammarstrand
  Telefon: 0696-10302
  E-post: info@goragunda.com


 • Mosjö Camping
  Campingen ligger naturskönt strax norr om Örnsköldsvik intill Mosjön, här hittar du minilivs, kiosk och restaurang. Du kan spela en minigolfrunda eller ta en promenad runt den vackra Mosjön, där det finns vindskydd och grillplatser om man
  Adress: Mosjön 110, 896 91 Husum
  Telefon: 
  0663-200 89
  E-post: info@mosjonscamping.se
This entry was posted in Tips.