Bo på hotell

Det allra härligaste med resan är kanske att bo på ett bra hotell, sova i sköna sängar och starta dagen med en härlig frukost-buffé. Vi vill tipsa om bra hotell i Östersund och Jämtland.

Hotellrum

Visst är det skönt att lyxa till det lite ibland och kosta på sig ett boende lite utöver det vanliga. Många gånger väljer man ett hotellrum som kostar lite mindre för att semestern skall bli så billig som möjligt. Men, boendet är en del av semestern och det kan vara härligt att kosta på sig ett 4- eller 5-stjärnigt hotell ibland. Best Western Hotel Gamla Teatern är ett hotell som bjuder sina gäster på lite mer lyx än vanligt. Som namnet antyder är hotellet en ombyggd gammal teater vilket gör att hotellet är mycket charmigt. Rummen är lyxigt inredda och här finns både restaurang och bar.

I andra städer

Det finns fler orter i Jämtland som kan bjuda på en lyxig weekend. Åre har några riktigt fina hotell till exempel och om du vill ha fler bra tips på härligt boende i Jämtland och övriga Sverige kan du besöka Hotellbloggen.se där du får tips på bra hotell. I bloggen beskrivs bland annat det charmiga pensionatet Fjällporten i Duved.

This entry was posted in Tips.